Festival

Benvinguts al primer festival de cinema del barri de La Florida de l’Hospitalet de Llobregat!

El 13, 14, 15 i 17 de juny de 2019, el barri de la Florida acollirà el festival FILMSERÈ – Festival Internacional de Curtmetratges de La Florida. Aquest projecte ha sigut ideat pels alumnes de l’assignatura optativa de Cinema que es fa a l’Institut Eduard Fontserè. Es tracta d’un esdeveniment organitzat per gent del barri per a gent del barri, on també hi estan convidats la resta de veïns de l’Hospitalet, Barcelona i arreu! Serà un festival internacional, on participaran curtmetratges rebuts de tot el món, i que de moment ha rebut el suport del Pla Integral de Les Planes-Blocs Florida de l’Ajuntament de l’Hospitalet.

Projectarem curts de tot tipus, amb un únic criteri: que siguin de la màxima qualitat i amb altes dosis d’entreteniment! Hi haurà curts de ficció, documentals, d’animació, videoclips, i molts premis, entre els quals un premi especial per al millor curtmetratge de temàtica social. Les projeccions tindran lloc a diversos espais del barri, a més d’una projecció especial, la Prèvia del Festival, que tindrà lloc el 6 de juny al Museu Marítim de Barcelona.

A part d’un jurat oficial format per gent relacionada amb el cinema i les arts, tindrem també un jurat de veïns, un jurat jove, un jurat major, un jurat d’associacions i entitats socials del barri i un jurat estudiantil. La nostra ambició no és crear un petit esdeveniment, sinó un festival de gran categoria que no tingui res a envejar als festivals d’altres parts del territori.

WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: